Δελτίο Τύπου Κέντρου Νέων Επαρχίας Λιβαδειάς

0

ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Δελτίο Τύπου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση τιμής και βράβευσης της ομάδας του Βορειοηπειρωτικού Κινήματος Απελευθέρωσης (ΒΗΚΑ) την οποία παρουσίασε ο σύλλογος μας Κέντρο Νέων Επαρχίας Λιβαδειάς (ΚΕ.Ν.Ε.Λ.) στις 19/02/2015 στο Πνευματικό Κέντρο «Αντώνης Τρίτσης» του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων «ΟΠΑΝΔΑ» στην Ακαδημίας 50 στην Αθήνα.

Η Εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση της Γενικής Γραμματέας του συλλόγου κα’. Αθηνά Καρκασίνα και του συν παρουσιαστή κ.Γιώργου Αθανασίου οι οποίοι μας κάνανε μια γενική περίληψη για το ΒΗΚΑ.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Ιωάννης Μπάρης ανεβαίνοντας στο βήμα να χαιρετήσει την εκδήλωση και τόνισε πως τέτοιες εκδηλώσεις πρέπει να γίνονται συχνά για την ανάδειξη της ιστορίας και του Πολιτισμού του τόπου μας και τις έχει ανάγκη ο λαός της Βορείου Ηπείρου.

Ρίγος και συγκίνηση αλλά και τόνωση του Πατριωτικού αισθήματος νιώσαμε κατά την προβολή του ντοκιμαντέρ με την ιστορία της ομάδας του ΒΗΚΑ που έφτιαξε το Κέντρο Νέων Επαρχίας Λιβαδειάς και μέσα από φωτογραφίες και βίντεο εκείνης της εποχής μας ταξίδεψε πίσω στην δεκαετία του 80’ σαν να βλέπαμε με τα ίδια μας τα μάτια όλη την πορεία του ΒΗΚΑ.

Στην συνέχεια ακολούθησε η βράβευση των μελών της ομάδας του Βορειοηπειρωτικού Κινήματος Απελευθέρωσης.

Την πλακέτα  του Αρχηγού της ομάδας του ΒΗΚΑ κ. Σωτήρη Κυριαζάτη την παρέδωσε ο Αντιπρόεδρος της Ομόνοιας Ελλάδος κ. Απόστολος Λιάκος και λόγο απουσίας του κ. Σωτήρη την πλακέτα την παρέλαβε το μέλος του ΒΗΚΑ ο κ. Βασίλης Κρεμμίδας.

Την πλακέτα  στο μέλου της ομάδας του ΒΗΚΑ κ. Φώτου Κυριαζάτη την παρέδωσε η Πρόεδρος της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών κα’ Ελένη Δήμου και λόγο απουσίας του κ. Φώτου την πλακέτα την παρέλαβε το μέλος του ΒΗΚΑ ο κ. Χριστόφορος Ζώτος

Την πλακέτα στο μέλος του ΒΗΚΑ κ. Βαγγέλη Καραθάνο την παρέδωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης κ. Ανδρέας Κούρτης.

Την πλακέτα στο μέλος του ΒΗΚΑ κ. Βασίλη Κρεμμίδα την παρέδωσε ο Πρόεδρος του συλλόγου μας κ.Ιωάννης Μπάρης.

Την πλακέτα στο μέλος του ΒΗΚΑ κ. Χριστόφορου Ζώτου την παρέδωσε ο Πρόεδρος του συλλόγου Βορειοηπειρωτών Νομού Κορινθίας «Ο Άγιος Δονάτος»και μέλος του Δ.Σ.του συλλόγου μας κ.Βασίλης Μπάρης.

Την πλακέτα στο μέλος του ΒΗΚΑ κ. Θωμά Γεροντάτη την παρέδωσε ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου μας κ. Σωτήρης Καρκασίνας.

Την πλακέτα στο μέλος του ΒΗΚΑ κ. Γρηγόρη Κυρούση την παρέδωσε ο Αναπληρωτής Γραμματέας του συλλόγου μας κ. Βασίλης Γεροντάτης.

Την πλακέτα στο μέλος του ΒΗΚΑ κ. Θεόδωρο Κρεμμίδα την παρέδωσε το μέλος του Δ.Σ.του συλλόγου μας κα’ Κατερίνα Γεροντάτη.

Το Δ.Σ. του Κέντρου Νέων της Επαρχίας Λιβαδειάς ευχαριστεί τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) για την δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας,την www.aftonomi.gr που ήταν χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης,τον Γιώργο Αθανασίου που ήταν στην τεχνική επιμέλεια,και όσους στήριξαν την εκδήλωση αυτή.

Σας περιμένουμε στην επόμενη εκδήλωση μας στις 7 Μαρτίου για την ετήσια κοπή πίτας του συλλόγου μας στο κέντρο «ΓΟΡΓΟΝΑ» Δωδεκανήσου 20 στην Νέα Χαλκιδόνα στις 22:00 η ώρα.

Share This: