Δελτίο Τύπου για την κοπή της Πίτας 27 Φεβρουαρίου 2016

0

Με  επιτυχία  πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 στις 21:00 μμ. στην Πάρνηθα, στο κέντρο «Αίγλη Ελληνικόν», η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νεολαίας Δήμου Φοινικαίων.

Η παρουσίαση της εκδήλωσης έγινε από το μέλος του συλλόγου Χριστιάνα Ρίζου. Ακολούθησε η ομιλία του προέδρου του συλλόγου κ. Ιωάννη Μπάρη και και στην συνέχεια την εκδήλωση χαιρέτησε ο Αντιπρόεδρος της Ομόνοιας κ.Απόστολος Λιάκος εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο κ. Λεωνίδα Παππά,ο Δήμαρχος Φοινικαίων κ.Λεωνίδας Χρήστου και ο Υπεύθυνος επικοινωνίας και διοικητικής μέριμνάς της Τ.Ο Χρυσής Αυγής Αμπελοκήπων κ. Ιωάννης Μέμος.

Στην συνέχεια την σκυτάλη πήρε το πολυφωνικό και χορευτικό συγκρότημα της Πολιτιστικής Ένωσης Βουθρωτού προσφέροντας σε όλους τους παρευρισκόμενους μία έντονη γεύση από την μουσικοχορευτική μας παράδοση.

Στην συνέχεια οι παρευρισκόμενοι και οι προσκεκλημένοι πέρασαν μια αξέχαστη βραδιά με τους ήχους της ορχήστρας, στο κλαρίνο ο Κώστας Σταύρουστα πλήκτρα ο Ρομέο Δημήτρης, στο ντέφι ο Χρήστος Φουσέκας και στο τραγούδι η Άννα Ματζούκη, Χρήστος Πότσης και ο Βαγγέλης Κυριάζος!!

Το γλέντι κράτησε ως τις 6 τα ξημερώματα.

Share This: