Δελτίο τύπου Κέντρου Νέων Επαρχίας Λιβαδειάς

0

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του νέου συλλόγου Κέντρο Νέων Επαρχίας Λιβαδειάς (ΚΕ.Ν.Ε.Λ.) στις 27 Οκτωβρίου στο κέντρο <ΓΟΡΓΟΝΑ> Δωδεκανήσου 20 στην Νέα Χαλκηδόνα. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από κόσμο και κυρίως νεολαία.

Η Γενική Γραμματέας του συλλόγου Αθηνά Καρκασίνα έκανε την παρουσίαση της εκδήλωσης και ανέφερε όλα τα μέλη του Δ.Σ αλλά και τα μέλη της γενικής συνέλευσης ονομαστικά.

Ρίγος και συγκίνηση ένιωσε όποιος βρισκότανε στην αίθουσα την ώρα που ακούστηκε το έκτακτο ανακοινωθέν πολέμου του τότε ραδιοφωνικού σταθμού Αθηνών και στην συνέχεια ακούστηκε ο Εθνικός ύμνος της Ελλάδος λόγο της Εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου.
Στην συνέχεια ο Πρόεδρος του συλλόγου Ιωάννης Μπάρης παρουσίασε τον σύλλογο και τον σκοπό του συλλόγου και αφού ευχαρίστησε τους καλεσμένους, τους χορηγούς Solar system solusions και Αλ Τσαντίρι Νιούζ και το Ραδιοφωνικό σταθμό Δερόπολης το οποίο μετέδιδε ζωντανά την εκδήλωση, έστειλε μήνυμα ενότητας και συνεργασίας προς όλους τους Βορειοηπειρωτικούς φορείς.

Ο Γιώργος Τζομάκας πρόεδρος Ομοσπονδίας Ένωσης Αδελφοτήτων της Επαρχίας Λιβαδειάς χαιρέτησε την εκδήλωση και δήλωσε στήριξη και καλή συνεργασία Ομοσπονδίας – ΚΕ.Ν.Ε.Λ.

Με πανέμορφες παραδοσιακές στολές και κορίτσια σαν τα κρύα τα νερά που λάμπανε σαν διαμάντια, αλλά και λεβέντες αγόρια, το χορευτικό του Χορευτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Δερόπολης (ΧΟ.ΠΟ.ΣΥ) έκλεψε την παράσταση της βραδιάς χορεύοντας παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας. όλος ο κόσμος χειροκροτούσε και αποθέωνε την ωραία παρουσία.

Μετά τον χορό του Δ.Σ του συλλόγου, το γλέντι άναψε για τα καλά και πήρε φωτιά η αίθουσα.
Από την λαχειοφόρο αγορά τέσσερις υπέρ-τυχεροί φύγανε κερδισμένοι με τέσσερα μοναδικά δώρα. Ένα ενεργειακό τζάκι από την Solar Sistem Solusions και τρεις προσκλήσεις των δύο ατόμων από το Αλ Τσαντίρι Νιουζ στις πρώτες θέσεις στην εκπομπή.

Στην συνέχεια ο χορός συνεχίστηκε και κράτησε ως τις 7:30 το πρωί με την ορχήστρα να παίζει ασταμάτητα δίνοντας και αυτή με την σειρά της το δικό της ρεσιτάλ.