Τώρα… «στο Μικρολίμανο ήμουν μεθυσμένος και δεν ήξερα τι έκανα… στον Άγιο Παντελεήμονα με πλήρωσαν για να τους γαζόσω…» αυτά λέει ο μακελάρης στους ανακριτές της Αστυνομίας…!!!

0

Δεν θυμάται τίποτα από όσα έγιναν στο Μικρολίμανο, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, ο Αλβανός μακελάρης, καθώς ήταν μεθυσμένος και έφυγε από εκεί με ταξί. Αυτό υποστήριξε κατά την προανάκριση, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit.

Όσον αφορά στη δολοφονία 42χρονου σε καφέ μπαρ στο Μεταξουργείο, ο 31χρονος αρνήθηκε ότι το έκανε, ενώ για την επίθεση στο καφενείο στον Άγιο Παντελεήμονα υποστήριξε ότι αυτός ήταν ο δράστης, αλλά πήρε την εντολή από κάποιους που είχαν διαφορές με τον ιδιοκτήτη. Επίσης, παραδέχτηκε ότι έκανε μια ληστεία σε ανταλλακτήριο Western Union.

Ο Αλβανός μακελάρης θα βρεθεί αύριο, Πέμπτη, μετά τις 12 το μεσημέρι ενώπιον του εισαγγελέα Πειραιά. Προηγήθηκαν διαβουλεύσεις μεταξύ των εισαγγελέων, καθώς καταβλήθηκαν προσπάθειες για να προστεθούν στο ένταλμα για το Μικρολίμανο και οι υπόλοιπες εκκρεμείς δικογραφίες, ώστε η μεταγωγή του ενώπιον εισαγγελέα να γινόταν στην Αθήνα.

Share This: