Τον έσφαξε η γυναίκα του μετά από καβγά – Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 52χρονου Βορειοηπειρώτη στα Γιάννενα

0

Θύμα της ίδιας του της γυναίκας έπεσε ο 52χρονος Βορειοηπειρώτης, που βρέθηκε νεκρός χθες το απόγευμα στο σπίτι του στην περιοχή του Αρχιμανδρειού. Η 46χρονη σύζυγος ήταν αυτή που είχε

ειδοποιήσει την Αστυνομία, λέγοντας πως κατά την επιστροφή της στο ημιυπόγειο της πολυκατοικίας στην οδό Αρχιμανδρειού 11, όπου διέμεναν τα τελευταία χρόνια, βρήκε τον άνδρα της νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος.
Ο ιατροδικαστής που κλήθηκε στο σημείο διαπίστωσε πως ο 52χρονος είχε πληγεί στην περιοχή της καρδιάς με μία μόνο μαχαιριά, η οποία όμως ήταν μοιραία. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης του σπιτιού, ούτε άλλα στοιχεία που να μαρτυρούν πως είχε προηγηθεί πάλη ή σκοπός ήταν η ληστεία.
Έτσι, από την πρώτη στιγμή οι έρευνες στράφηκαν στο φιλικό και συγγενικό περιβάλλον του 52χρονου Βορειοηπειρώτη. Μετά από πολύωρη ανάκριση η σύζυγος του 52χρονου ομολόγησε πως αυτή ήταν η δράστης της στυγερής δολοφονίας. Αρχικά η 46χρονη επιχείρησε να πείσει τους αστυνομικούς πως επρόκειτο για ατύχημα κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού τους, ωστόσο έπεσε σε πολλές αντιφάσεις και στη συνέχεια ομολόγησε πως τον μαχαίρωσε με ένα μαχαίρι που κόβουν το κρέας.

(Φωτό: Η είσοδος της πολυκατοικίας που διέμεναν ο 52χρονος Βορειοηπειρώτης με τη σύζυγό του)

Share This: