Τιμήθηκε ο οπαδός του Ερυθρού Αστέρα που σκοτώσανε οι Τούρκοι στην Κωνσταντινούπολη.»Παοκτζήδες έρχεται η σειρά σας» είναι τώρα το σύνθημα των Τούρκων…

0

Συγκλονισμένος είναι ο φίλαθλος κόσμος και ιδιαίτερα στη Τουρκία και την Σερβία μετά τον θάνατο του 25χρονου Σέρβου ονόματι Μάρκο Ίβκοβιτς που ταξίδεψε με τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα στην τουρκική πρωτεύουσα για το παιχνίδι με την Γαλατάσαράι και σε σύγκρουση με οπαδούς της αντιπάλου ομάδας, μαχαιρώθηκε στην καρδιά και παρά τις προσπάθειες των γιατρών για περίπου 5 ώρες να τον κρατήσουν στη ζωή, τελικά απεβίωσε.

Ωστόσο υπάρχουν αρκετοί Τούρκοι οπαδοί κυρίως της Φενέρμπαχτσε και της Γαλατά που στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρουν ότι καλά έπαθε ο Σέρβος οπαδός, ενώ εκατοντάδες μηνύματα αναφέρονται στα γεγονότα της συμπλοκής.

Ανάμεσα σ’αυτά είναι και ορισμένα που κάνουν αναφορά στον Δικέφαλο. Αρκετοί είναι αυτοί που αναφέρουν ότι αισθάνονται προσβεβλημένοι με συμπεριφορές άλλων οπαδών και ότι κάτι αντίστοιχο με τον Σέρβο φίλαθλο πρέπει να πάθει και ο ΠΑΟΚ (!) κάνοντας μνεία στο πανό που υπήρχε στο γήπεδο της Πυλαίας για τον αγώνα με την Καρσίγιακα, όπως και στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Φενέρμπαχτσε.

Οπως αναφέρουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ «έκαψαν τούρκικη σημαία έκαναν επεισόδια πρέπει να τιμωρηθούν για να βάλουν μυαλό!».

Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα έκαναν πορεία στο Βελιγράδι στη μνήμη του ΜάρκοΊβκοβιτς ο οποίος δολοφονήθηκε τόσο άδικα.

Παρακολουθήστε το βίντεο……….

Share This: