Σε ένα ταξίδι δίχως επιστροφή ταξίδεψε σήμερα 15χρονη βορειο-ηπειρώτισσα Κωνσταντίνα από το Ντερμίσι Αγίων Σαράντα από καρδιακή προσβολή μετά από επίσκεψη της στον οδοντίατρο

0

Σύμφωνα με τα αλβανικά δημοσιεύματα του έγκριτου πρακτορείου ειδήσεων A1 Report η άτυχη Κωνσταντίνα Αναγνώστη , είχε προγραμματίσει ραντεβού στον οδοντίατρο μια εβδομάδα πριν.
Μετά την επίσκεψη η οικογένεια Αναγνώστη αναχώρησε για το ταξίδι τους στα Ιωάννινα όπου και διέμεναν τα τελευταία χρόνια.
Περνώντας το ελληνικό μειονοτικό χωριό Πλάκα η νεαρή ένιωσε έντονη δυσφορία ως αποτέλεσμα να υποστεί καρδιακή προσβολή .Χάνοντας τόσο άδοξα και τραγικά τη μάχη με τη ζωή -πριν φτάσουν στο νοσοκομείο των Αγίων Σαράντα , όπου και πιστοποίησαν το θάνατο της.
Η αστυνομία διενεργεί εκτεταμένη έρευνά του θανάτου της ,εντός των ημερών αναμένεται και η ιατροδικαστική έκθεση για τα αληθινά αίτια θανάτου της άτυχης κοπέλας.

Δεν υπάρχουν ποτέ τα κατάλληλα λόγια να περιγράψει κανείς την θλίψη και τον πόνο όταν φεύγει από τη ζωή ένας νέος άνθρωπος…Κουράγιο και θερμά συλλυπητήρια στους γονείς .

Ο άγγελος σας έφυγε για να συναντήσει τους δικούς του αγγέλους και την αιώνια ζωή κοντά στον Δημιουργό μας Ιησού Χριστό .

Καλό σου ταξίδι κορίτσι μου…

diktuovip.blogspot.gr

Share This: