Ο Τσίπρας πρόδωσε και τον Πούτιν [ΒΙΝΤΕΟ]

0

“ΑΔΕΙΑΣΜΑ” στον Τσίπρα και την Κυβέρνηση, από τον Ευρωβουλευτή, Νότη Μαρία.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ. “ΚΑΡΦΩΣΕ” KAI THN ΡΩΣΙΑ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Είναι απίστευτη η κοροϊδία και η εξαπάτηση του Ελληνικού λαού από τον Τσίπρα και την κυβέρνηση, όπως αποκαλύπτει ο Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς.

Υπήρχαν πάρα πολλές εναλλακτικές λύσει και ενέργειες που θα μπορούσε να κάνει η κυβέρνηση και τα πρότειναν Ο κ. Μαρίας και οι Ευρωβουλευτές, αλλά δεν τα έκανε ο κ. Τσίπρας.

Είναι κοροϊδία όπως έγινε μας λέει, ακόμα και η επιτροπή αλήθειας του δημόσιου χρέους, που δεν την έκαναν σύμφωνα με τον κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μόνο και μόνο, για να μην έχει ισχύ το πόρισμα της επιτροπής, στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την διαγραφή του χρέους. Αυτό που έκαναν 5 μήνες με την κυρία Κωνσταντοπούλου , ήταν μία κοροϊδία του λαού, χωρίς καμία νομική ισχύ, ενώ αν έκαναν την επιτροπή σύμφωνα με τον κανονισμό 472 /2013 της Ένωσης, θα είχαμε Διαγραφή του χρέους.
θα τα πούμε όλα τώρα, μας λέει ο κ. Μαριάς.

Θα μπορούσε επίσης μας λέει, να ζητήσει η κυβέρνηση τα 321 δις των πολεμικών επανορθώσεων και να τα βάλει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης, όπως προκύπτει από την επίσημη έκθεση και δεν το έκανε.

Για την πρόταση του Γιούνκερ μας λέει: Η συγκεκριμένη πρόταση, που έχει ημερομηνία και αριθμό , έχει απορριφθεί από τον Ελληνικό λαό στο Δημοψήφισμα. Δεν μπορεί λοιπόν να φέρει αυτήν την πρόταση με ακόμα χειρότερους όρους. Δεν γίνεται Συνταγματικά μας λέει.

Αλλά το χειρότερο μας λέει, είναι πως δεν χρησιμοποίησε καθόλου τα ισχυρά όπλα που έχει η Ελλάδα, και αντί γι’ αυτό κορόιδεψε και τους Ρώσους, αφού ψήφισε για να πάρει η Ουκρανία 1.8 δις Δάνειο από την Ε.Ε και στις 22 Ιουνίου, ψήφισε για να επιβληθούν νέα μέτρα κατά της Ρωσίας, με αποτέλεσμα στις 23-24 Ιουνίου, η Ρωσία να δηλώσει πως ΔΕΝ άρει την απαγόρευση για τα Ελληνικά αγροτικά προϊόντα.
Με μία ψήφο ο Τσίπρας, “κάρφωσε” και την Ρωσία και την Ελλάδα.

Από αυτόν τον Προδότη περιμένεις Ελληνικέ λαέ, να σώσει την Ελλάδα;
Απολαύστε έναν υπέροχο Έλληνα, που δεν καταλαβαίνει τίποτα. Τον Έλληνα Ευρωβουλευτή, Νότη Μαρία.

Share This: