Επίσκεψη κλιμακίου του Δήμου Φιλιατών στο Δήμο Φοινικαίων

0

Κλιμάκιο με επικεφαλής τον Δήμαρχο Φιλιατών κ. Σπύρο Παππά, επισκέφτηκε την προηγούμενη εβδομάδα το Δημαρχείο Φοινικαίων. Στη σύνθεση του κλιμακίου ήταν και οι αντιδήμαρχοι Φιλιατών κύριοι Πέτρος Κατσάρης, Θωμάς Γκίκας και Κώστας Μποροδήμος.

Ο Δήμαρχος Φοινικαίων Λεωνίδας Χρήστου υποδέχτηκε τους επισκέπτες μαζί με τους δύο αντιδημάρχους Φοινικαίων Ζήσο Λούτση και Θωμά Κόρδα στα γραφεία του νεοσύστατου Δήμου στην Φοινίκη και συζήτησε μαζί τους για θέματα συνεργασίας μεταξύ των δύο δήμων στον τομέα της εξυπηρέτησης των πολιτών, στη διευθέτιση προγραμμάτων που εντάσσονται στη διασυνοριακή συνεργασία και στην ευρωπαϊκή αρωγή προς την Αλβανία καθώς και άλλα σχετικά με το κτηματολόγιο και τη διαχείριση του φυσικού πλούτου.

Και οι δύο πλευρές εξέφρασαν τη βούλησή τους να προβούν άμεσα στην αδελφοποίηση των δήμων και την άμεση συνεργασία για επίκαιρα θέματα αλληλοβοήθειας για την αντιμετώπιση των ενδεχόμενων καιρικών φαινομένων του χειμώνα με τις πλημμύρες και του καλοκαιριού με τις πυρκαγιές.

Στη συνέχεια και τα δύο κλιμάκια κάθισαν σε γεύμα εργασίας στο οποίο συμμετείχαν και οι δύο αντιδήμαρχοι του Δήμου Αγίων Σαράντα κ. Χρήστος Κίτσιος και κ. Γιώργος Μήτρος καθώς και ο Διαχειριστής της Δημοτικής Ενότητας Λιβαδειάς κ. Ηλίας Καλυβιώτης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΕΜΜ

Share This: