Αποκλειστικό ! ! Αστραπιαία η Αντίδραση «ΥΠΕΘΑ & ΓΕΣ» στις Απειλές των Λιάπηδων Αλβανοκατσαπλιάδων ! !

0
Με τρία Ελικόπτερα της Α.Σ θα πετάξει αύριο στην Ελληνο-Αλβανική Μεθόριο…

αλλά και στα Σύνορα με τα Σκόπια ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος

Ο ΥΕΘΑ Καμμένος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλη Τελλίδη θα επισκεφτεί και θα επιθεωρήσει όλα τα φυλάκια της Περιοχής ,ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα καταλύσει  σε φυλάκιο της Περιοχής μαζί με τους Ακρίτες μας !
Η Εισήγηση του ΓΕΣ προς την Πολιτική Ηγεσία του ΥΠΕΘΑ για άμεση ενίσχυση των Φυλακίων  στα Βόρεια Σύνορα της Ελλάδας έγινε αποδεκτή και ο Πάνος Καμένος πετάει στην περιοχή  για να διαπιστώσει ιδίοις όμασι τις ανάγκες των Φυλακίων …Αλλά και τις δυνατότητες ενίσχυσή τους !
Το υπουργείο Άμυνας αφού πήρε τα μηνύματα προχωρά άμεσα σε επανασχεδιασμό των μέτρων Άμυνας της Περιοχής με το ΓΕΣ να σχεδιάζει Ασκήσεις και βολές το επόμενο διάστημα στην Περιοχή !

Πριν ο Υπουργός πετάξει για τα φυλάκια θα επισκεφτεί στα Γιάννενα την 8ης Μ/Π ΤΑΞΠΖ «ΗΠΕΙΡΟΥ!..

Η Μεραρχία σχεδίασε και εκτέλεσε πριν απο λίγο καιρό Μυστική και Αστραπιαία Αντίδραση στην Περιοχή μετά τις κούφιες απειλές κάποιων Αλβανοκατσαπλιάδων
Μια ξεχασμένη κατάσταση στα Βόρεια Σύνορά μας έρχεται να συνεχίσει ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλης Τελλίδης που είχε αρχίσει  να σχεδιάζει ο τ.Α/ΓΕΣ Στρατηγός Τσέλιος  Αθανάσιος με τη επισκευή των φυλακίων Αγ.Μηνά στον Πολυάνεμο και του Βροντερού !
Όλα αυτά δείχνουν ότι κάτι γίνεται και κάτι αλλάζει και επιτέλους έχουν αναλογιστεί κάποιοι τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν στην  Ελληνο-Αλβανική Μεθόριο ,αλλά και στα σύνορα με τα Σκόπια !000000g1reg24re5gre
Ήδη το 574 Τάγμα Προκαλύψεως έχει ενισχυθεί με προσωπικό και αναμένεται όπως φαίνεται η περαιτέρω ενίσχυσή του, για να επανδρωθούν με μεγαλύτερη δύναμη τα φυλάκια μας.
Η κατάσταση στην περιοχή  έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο ,ενώ ανθεί το λαθρεμπόριο Οπλισμού (πλην των άλλων παράνομων δραστηριοτήτων όπως εμπόριο ναρκωτικών-καπνού και νοθευμένου αλβανικού τσίπουρου που κυριολεκτικά τυφλώνει ,ενώ το Ελληνικό Κράτος χάνει δεκάδες χιλιάδες ευρώ απο φόρους )…Αλλά και στην περιοχή ανακαλύπτονται συχνά κρύπτες με όπλα.
 Κανείς δεν ξέρει αν πρόκειται μόνο για λαθρεμπόριο όπλων ή κρύβεται και αποθήκευση όπλων για μελλοντικές παρακρατικές ομάδες του UCC…
Η Επίσκεψη Καμμένου έρχεται μετά την κραυγή αγωνίας των Ακριτών της Περιοχή μας που ζούνε κυριολεκτικά μετά όπλα στα Χέρια …και
Το πλήρες ρεπορτάζ για την Ηρωίδα που ζεί ολομόναχη στα Σύνορα με το όπλο στο χέρι εδώ!

Share This: