Ο Γιώργος Τζομάκας διαψεύδει τα σενάρια ανάληψης θέσης υφυπουργού

0

Φίλες και φίλοι, συμπατριώτες Βορειοηπειρώτες!

Με αφορμή την παραφιλολογία που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά μου, ότι δήθεν αναλαμβάνω θέση υφυπουργού στην αλβανική κυβέρνηση δηλώνω απερίφραστα και κατηγορηματικά ότι:

Ποτέ μου δεν με απασχόλησε, ούτε είναι στις προθέσεις μου, στις σκέψεις μου, στα θέλω μου, στα πιστεύω μου να ασχοληθώ με κυβερνητικά αξιώματα στην Αλβανία, παρά μόνο και αποκλειστικά με τα κοινά της κοινότητάς μας, του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού.

Κάποιες φήμες και διαδόσεις που κυκλοφόρησαν ότι δήθεν ανέλαβα υπουργείο, προσβάλλουν την προσωπικότητά μου και τον αγώνα που έδωσα και συνεχίζω να δίνω για το καλό του τόπου μας με τις δυνατότητες και τις δυνάμεις που διαθέτω…

Αυτή τη στιγμή είμαι εργάτης στην ιδέα της Αναγέννησης, της ενότητας και της εφαρμογής στην πράξη της ομόνοιας αναμεταξύ μας. Η προσφορά μου για τον ελληνισμό της Αλβανίας θα είναι συνεχής ενώ θα υπηρετήσω όπως πάντα το Βορειοηπειρωτικό ελληνισμό με ειλικρίνεια, θάρρος και απόλυτη συνεργασία με όλους που έχουμε τα ίδια ιδανικά. Με την ευκαιρία αυτή θέλω να αναπτύξω το σκεπτικό μου για τα κοινά προβλήματα στο χώρο μας.

Το Δεκέμβρη διεξάγονται οι εκλογές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, του μοναδικού φορέα που μας αντιπροσωπεύει και είναι αναγνωρισμένος από το αλβανικό κράτος και διεθνώς. Αν η συμμετοχή των συμπατριωτών μας στις εκλογικές διαδικασίες είναι μεγάλη και δραστήρια, τότε θα υπάρχει ελπίδα για το μέλλον αυτού του πονεμένου, σκλαβωμένου και προδομένου τόπου.

Κάνω έκκληση σε όλους τους συμπατριώτες μας ανεξαρτήτως ιδεολογικών, πολιτικών και κομματικών πεποιθήσεων, να παραμερίσουν τους εγωισμούς και τις μικροπρέπειες και με πνεύμα πατριωτικό, ενωτικό και εθνικό να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογικές διαδικασίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, από τη διαβούλευση μέχρι την εκλογή νέας ηγεσίας. Πρέπει και μπορούμε να κρατήσουμε τον τόπο μας ζωντανό, δεν είμαστε ένοικοι, είμαστε ιδιοκτήτες, δεν μας κάνουν χάρη, αλλά δικαιούμαστε και απαιτούμε. Το μόνο μέλημα μου είναι η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Γεώργιος Τζομάκας

Πηγή: www.himara.gr

Share This: